Яро - ЙИППО Йоенсуу

Икьослига - Финландия

29.06.2024 16:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.67 (среден)

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Яро и ЙИППО Йоенсуу от 13-ия кръг на футболния шампионат в Икьослига на Финландия.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Яро

Яро се намират на второ място във временното подреждане със събрани 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са успели да реализират 19 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 10 попадения в своята врата. На собствения си стадион Якобстад Център Яро е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

В последните си 6 официални двубоя в Икьослига играчите на Яро имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

ЙИППО Йоенсуу

Отборът на гостите от ЙИППО Йоенсуу заема 4-та позиция във временното класиране с общ актив от 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 срещи е отбелязал 17 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в собствената мрежа. При визитите си отборът има 5 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на ЙИППО Йоенсуу е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 5 гола и са допуснали 5 попадения от противниковите тимове.

Яро - ЙИППО Йоенсуу - директни двубои

В последният сблъсък между двата съперника, тимът на Яро не е спечелил нито една победа, а отбора на ЙИППО Йоенсуу е записал 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има успех в предишната си среща в Финландия, а на своя стадион записа равенство в предишния си двубой.

Тимът на гостите от ЙИППО Йоенсуу записа реми в предишния си двубой в Финландия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.67