Норбю - Люнгшиле

Първа Дивизия - Юг - Швеция

27.06.2024 20:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.45 (среден)

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между футболистите на Норбю и Люнгшиле.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Норбю

Норбю са 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя са реализирали 21 гола и са позволили да им вкарат 16 гола в собствената врата. На домашна сцена Норбю е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Норбю има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 12 попадения и са получили 8 попадения от футболистите на своите съперници.

Люнгшиле

Съставът на гостите от Люнгшиле е 13-ти във временното подреждане с 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 17 попадения и е инкасирал 24 гола в мрежата си. Навън тимът има 7 двубоя, в които има 3 победи и 4 загуби, при голова разлика 10-11.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг играчите на Люнгшиле имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Норбю - Люнгшиле - директни срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата противника, Норбю няма записана нито една победа, а отбора на Люнгшиле има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 0-4. В последната среща пред своите привърженици срещу тима на Люнгшиле, Домакините от Норбю нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Норбю постигна равенство в последния кръг в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите от Люнгшиле е с 2 поредни поражения в първенството на Швеция, а далеч от дома има неуспех в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.45