Уотърфорд - Сейнт Патрикс

Висша Дивизия - Ирландия

04.07.2024 21:45

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)

През днешният ден ще се спра на мача от 23-ия кръг на първенството във Висшата Дивизия на Ирландия между отборите на Уотърфорд и Сейнт Патрикс.

Накратко информацията за днешния мач:

Уотърфорд

Футболистите на домакините от Уотърфорд са 3-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 34 точки, постигнати след 10 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 мача имат голова разлика 32-25. Пред своите горещи фенове Уотърфорд има 11 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 19-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Уотърфорд имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-8.

Сейнт Патрикс

Гостуващият състав на Сейнт Патрикс се намира на 6-та позиция в класирането с актив от 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя е отбелязал 24 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът има 11 срещи до момента, в които има 1 победа, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 8-14.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия тимът на Патс има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са записали в мрежата на своите противници 8 попадения и са допуснали 7 гола от играчите на противниците си.

Уотърфорд - Сейнт Патрикс - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата тима, съставът на Уотърфорд е постигнал 1 победа, тима на Сейнт Патрикс също има спечеленa една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи на своя терен Уотърфорд Спорт Център срещу Сейнт Патрикс, футболистите на Уотърфорд са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Уотърфорд постигна победа в последния си двубой в първенството на Ирландия, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Ирландия, а далеч от дома е в серия от 3 равни срещи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44