Керамика Клеопатра - Исмаили Исмаилия

Висша Лига - Египет

03.07.2024 19:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Керамика Клеопатра и Исмаили Исмаилия от 29-ия кръг на сезона в Египет Висша Лига.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Керамика Клеопатра

Играчите на тима домакин са 10-ти в таблицата с временното класиране със събрани 37 точки, натрупани след 10 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 27 двубоя са вкарали 42 попадения и са позволили да им отбележат 34 гола в мрежата си. На своя стадион Керамика Клеопатра е играл 14 мача досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 22 гола във вратата на съперниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Керамика Клеопатра има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Исмаили Исмаилия

Тимът на гостите от Исмаили Исмаилия е 12-ти в таблицата с общ сбор от 31 точки, от 7 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 28 срещи е успял да отбележи 28 попадения и е получил 32 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 13 двубоя, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Исмаили Исмаилия са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 6 гола и са им вкарали 8 попадения.

Керамика Клеопатра - Исмаили Исмаилия - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата тима, Керамика Клеопатра е записал една победа, тима на Исмаили Исмаилия има спечелени 2 победи, а в 2 двубоя двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи на своя терен с Исмаили Исмаилия, Домакините от Керамика Клеопатра са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Керамика Клеопатра допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Египет, а у дома е в серия от 2 загуби.

Тимът на гостите от Исмаили Исмаилия допусна загуба в предишната си среща в първенството, а като гост постигна успех в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00