Торпедо Москва - Родина Москва

Първа Лига - Русия

20.11.2023 18:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.61 (среден)

През днешният ден ще се проведе футболния мач между отборите на Торпедо Москва и Родина Москва от 20-ия кръг на футболния сезон в Русия в турнира Първа Лига.

Информация за предстоящия футболен двубой:

Торпедо Москва

Играчите на Торпедо Москва са 11-ти във временното подреждане с 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи са отбелязали 16 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 19 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион тимът на Торпедо Москва има 9 срещи досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Торпедо Москва имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 4 гола и са допуснали 6 попадения.

Родина Москва

Отборът на гостите от Родина Москва заема 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е реализирал 27 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 18 гола в своята врата. Навън съставът има 9 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Родина Москва са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 попадения и са допуснали 3 гола от противниковите футболни отбори.

Торпедо Москва - Родина Москва - директни мачове

В предишната среща между двата състава, отборът на Торпедо Москва не е записал нито една победа, а Родина Москва има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в предишния кръг в първенството на Русия, а у дома има загуба в последния си мач.

Тимът на гостите от Родина Москва има победа в последната си среща в шампионата на Русия, а като гост има неуспех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.61