Маритимо - Торензе

Лига Португал 2 - Португалия

19.11.2023 17:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)

За днешна прогноза мисля да разгледам срещата от 11-ия кръг на шампионата в Лига Португал 2 на Португалия между Маритимо и Торензе.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Маритимо

Маритимо са 4-ти в класирането с актив от 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача са отбелязали 16 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 11 попадения в мрежата си. Пред своите почитатели Лъвовете е играл 4 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Португал 2 тимът на Зелено-червените е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

Торензе

Гостуващият състав на Торензе е 5-ти в класирането с 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя има положителна голова разлика 15-10. При визитите си тимът е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 6 гола в мрежата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Португал 2 съставът на Торензе има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Маритимо - Торензе - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има успех в последната си среща в шампионата, а у дома постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Торензе записа реми в последния си мач в Португалия, а далеч от дома има успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00