МК Алжир - ЖС Саура

Национален Шампионат - Алжир

17.11.2023 19:00

4 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.54 (среден)

Прогнозата днес е за двубоя между футболистите на МК Алжир и ЖС Саура от поредния кръг на футболното първенство в Национален Шампионат на Алжир.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

МК Алжир

Играчите на състава домакин са на върха във временното подреждане с общ сбор от 12 точки, след 4 победи и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 5 двубоя са реализирали 13 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 5 гола в собствената мрежа. На собствения си терен МК Алжир има 3 срещи, в които е записал само победи, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на МК Алжир имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 5 получени гола.

ЖС Саура

Съставът на гостите от ЖС Саура е на 7-мо място в класирането с 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е отбелязал 3 попадения и е инкасирал 4 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 2 двубоя, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа навън, реализирал е един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на ЖС Саура има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

МК Алжир - ЖС Саура - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, съставът на МК Алжир е спечелил 2 успеха, отбора на ЖС Саура е записал една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-3. В последните 2 срещи у дома срещу състава на ЖС Саура, футболистите на МК Алжир са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от МК Алжир е в серия от 3 последователни победи в шампионата, а у дома е с 4 последователни успеха.

Отборът на гостите от ЖС Саура записа реми в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома има загуба в предишния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.54