Беневенто - Джуляно

Серия С - Група С - Италия

13.11.2023 21:45

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.47 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Беневенто и Джуляно от поредния кръг на шампионата в Серия С - Група С на Италия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Беневенто

Беневенто са на трета позиция в таблицата с временното класиране със събрани 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 13-8. У дома Беневенто има 5 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С тимът на Беневенто има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са записали 5 гола и са инкасирали 2 гола.

Джуляно

Тимът на гостите от Джуляно е 14-ти в класирането с 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача има голова разлика 9-13. При визитите си съставът има 5 срещи до момента, в които има една победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С играчите на Джуляно имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 7 гола и са допуснали 4 попадения.

Беневенто - Джуляно - преки мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Беневенто е с 2 поредни успеха в първенството на Италия, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Джуляно е с 2 поредни победи в първенството на Италия, а при визитите си постигна победа в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.47