Йерв Гримстад - Сотра

Втора Дивизия - Група 1 - Норвегия

07.07.2024 17:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.44 (среден)

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача между отборите на Йерв Гримстад и Сотра от 14-ия кръг на текущият сезон от Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Йерв Гримстад

Домакините от Йерв Гримстад заемат второ място в таблицата с 26 точки, от 8 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 мача са вкарали 24 попадения и са инкасирали 16 гола в мрежата си. У дома съставът на Йерв Гримстад е изиграл 5 мача, в които има само победи, при обща голова разлика 10-4.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Йерв Гримстад е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 14 попадения и са получили 9 попадения.

Сотра

Тимът на гостите от Сотра е на 11-та позиция в таблицата с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има положителна голова разлика 14-13. Далеч от дома тимът е изиграл 6 срещи до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 съставът на Сотра е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на своите противници 7 попадения и са допуснали 6 попадения от футболистите на съперниците си.

Йерв Гримстад - Сотра - преки срещи

В последният сблъсък между двата противника, Йерв Гримстад има записанa една победа, а състава на Сотра не е записал нито една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни победи в Норвегия, а на собствения си стадион е с 4 последователни успеха.

Отборът на гостите е с 2 последователни поражения в първенството, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.44