Васалунд - АФК Ескилстюна

Първа Дивизия - Север - Швеция

14.05.2024 20:15

Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък между футболните тимове на Васалунд и АФК Ескилстюна от 9-ия кръг на настоящето първенство в Швеция в турнира Първа Дивизия - Север.

Информация за днешния сблъсък:

Васалунд

Васалунд се намират на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 7 мача имат положителна голова разлика 10-4. У дома Васалунд е играл 4 мача досега, в които има 3 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 8-2.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Север играчите на Васалунд са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-3.

АФК Ескилстюна

Гостуващият отбор на АФК Ескилстюна е 16-ти във временното класиране с актив от 4 точки, след 4 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните 7 мача има отрицателна голова разлика 10-14. Далеч от дома съставът има 3 срещи досега, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 4 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на АФК Ескилстюна е постигнал 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в мрежата на своите противници 9 попадения и са инкасирали 11 попадения от футболистите на своите съперници.

Васалунд - АФК Ескилстюна - преки двубои

В последните 2 играни срещи между двата противника, Васалунд не е постигнал нито една победа, а отбора на АФК Ескилстюна е записал 2 успеха, при обща голова разлика 2-4. В предишната среща пред своите почитатели срещу отбора на АФК Ескилстюна, футболистите на Васалунд нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Васалунд е с 2 последователни успеха в първенството, а на собствения си терен има победа в последния си мач.

Тимът на гостите от АФК Ескилстюна постигна равенство в предишния си мач в шампионата на Швеция, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40