Твоокерш - Онсала

Първа Дивизия - Юг - Швеция

20.06.2024 20:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.53 (среден)

През днешният ден ще се проведе футболната среща между футболните отбори на Твоокерш и Онсала от поредния кръг на сезона в Швеция в Първа Дивизия - Юг.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Твоокерш

Твоокерш са на 10-то място в таблицата с общ сбор от 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 мача са успели да реализират 13 попадения в мрежата на съперниците си и са получили 13 гола в мрежата си. Пред собствените си горещи привърженици Твоокерш е играл 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 4 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг играчите на Твоокерш имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Онсала

Гостуващият състав на Онсала се намира на 16-та позиция в таблицата с актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 13 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 25 попадения във вратата си. Навън съставът има 6 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 4-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Онсала имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Твоокерш - Онсала - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в Швеция, а на собствения си терен е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите записа реми в последния си двубой в първенството, а на чужд терен стигна до равенство в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.53