Тротур Рейкявик - Афтурелдинг Мосфелсбаер

Първа Дивизия - Исландия

13.06.2024 22:15

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.73 (среден)

През днешният ден ще се спра на футболната среща между тимовете на Тротур Рейкявик и Афтурелдинг Мосфелсбаер от 7-ия кръг на първенството в Исландия в турнира Първа Дивизия.

Статистика за днешния мач:

Тротур Рейкявик

Играчите на Тротур Рейкявик са на 10-та позиция в класирането с актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 10-10. Като домакин тимът на Тротур Рейкявик има 3 срещи до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, вкарал е 6 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Тротур Рейкявик има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Афтурелдинг Мосфелсбаер

Съставът на гостите от Афтурелдинг Мосфелсбаер се намира на 5-та позиция във временното подреждане с общ актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е отбелязал 9 попадения и е получил 12 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 3 мача до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Афтурелдинг Мосфелсбаер имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-12.

Тротур Рейкявик - Афтурелдинг Мосфелсбаер - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Тротур Рейкявик е постигнал 1 победа, а отбора на Афтурелдинг Мосфелсбаер е постигнал 4 победи, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 двубоя у дома срещу Афтурелдинг Мосфелсбаер, играчите на Тротур Рейкявик имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Тротур Рейкявик стигна до реми в предишния кръг в Исландия, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 успеха в шампионата на Исландия, а като гост постигна победа в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.73