Рединг - Бристъл Роувърс

Първа Лига - Англия

07.11.2023 22:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Днес ще се състои мача между футболните състави на Рединг и Бристъл Роувърс от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Англия в турнира Първа Лига.

Информация за предстоящия футболен сблъсък:

Рединг

Играчите на тима домакин са 24-ти в таблицата с 6 точки, от 3 победи, 1 равенство и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 мача са вкарали 12 попадения и са допуснали 24 попадения в мрежата си. У дома съставът на Рединг е изиграл 7 мача, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на своите гости и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Рединг има записани 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5-14.

Бристъл Роувърс

Съставът на гостите от Бристъл Роувърс е на 15-то място в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 мача има голова разлика 20-19. Навън съставът е играл 7 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Пиратите имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 10 попадения от противниковите футболни тимове.

Рединг - Бристъл Роувърс - директни двубои

В последният сблъсък между двата тима, Кралете е спечелил 1 победа, а тима на Бристъл Роувърс няма спечелена нито 1 победа. В предишната среща пред своите почитатели срещу Бристъл Роувърс, играчите на Рединг са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Рединг е с 5 последователни загуби в първенството на Англия, а при домакинствата си е с 2 поредни загуби.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в шампионата на Англия, а далеч от дома е в серия от 3 последователни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50