Оуд Хеверле Льовен - Клуб Брюж

Про Лига - Белгия

26.11.2023 17:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.55 (среден)

През днешният ден ще се разгледам мача между отборите на Оуд Хеверле Льовен и Клуб Брюж от 16-ия кръг на първенството в Про Лига на Белгия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Оуд Хеверле Льовен

Домакините от Оуд Хеверле Льовен заемат 14-то място в таблицата с временното класиране с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 мача са реализирали 20 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 29 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион отборът на Оуд Хеверле Льовен има 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-8.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Оуд Хеверле Льовен е постигнал 1 победа и 5 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 гола и са инкасирали 15 попадения.

Клуб Брюж

Гостуващият тим на Клуб Брюж е 7-ми във временното класиране с 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача има положителна голова разлика 26-15. Като гост съставът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Синьо-черните има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Оуд Хеверле Льовен - Клуб Брюж - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Оуд Хеверле Льовен няма спечелена нито 1 победа, отбора на Клуб Брюж има спечелени 3 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 3-12. В предишните 2 двубоя у дома срещу Клуб Брюж, Домакините от Оуд Хеверле Льовен нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Оуд Хеверле Льовен е с 3 поредни загуби в Белгия, а у дома допусна загуба в последния си мач.

Отборът на Клуб Брюж стигна до реми в последния кръг в Белгия, а на чужд терен е в серия от 3 загуби.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.55