Ним - Вилфранш-Божоле

Лига Национал - Франция

23.02.2024 20:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)

През днешният ден мисля да пиша за сблъсъка от 22-ия кръг на текущият футболен шампионат във Франция - Лига Национал между Ним и Вилфранш-Божоле.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Ним

Ним се намират на 10-то място в класирането с 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи са успели да отбележат 19 гола и са допуснали 26 гола в мрежата си. На собствения си стадион Стад де Костиер съставът на Ним е играл 11 срещи досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Ним имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 5 попадения и са получили 3 попадения от играчите на противниците си.

Вилфранш-Божоле

Гостуващият тим на Вилфранш-Божоле е на 9-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 мача е отбелязал 24 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 21 попадения в собствената врата. Навън отборът има 8 срещи до момента, в които е записал една победа, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Вилфранш-Божоле има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Ним - Вилфранш-Божоле - преки срещи

В предишният сблъсък между двата противника, тимът на Ним няма нито една победа, Вилфранш-Божоле също няма записана нито 1 победа, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е с 2 победи в първенството, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите постигна успех в предишния кръг в Франция, а на чужд терен е в серия от 3 поредни равенствa.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44