Чонбук Хюндай Моторс - Чеджу Юнайтед

К-Лига 1 - Южна Корея

10.07.2024 13:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Чонбук Хюндай Моторс и Чеджу Юнайтед от 22-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Южна Корея в турнира К-Лига 1.

Информация за предстоящия двубой:

Чонбук Хюндай Моторс

Домакините от Чонбук Хюндай Моторс са 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, от 3 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат голова разлика 25-38. На собствения си стадион съставът е играл 10 двубоя, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 3 загуби, реализирал е 15 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в К-Лига 1 играчите на Зелените имат записани 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са намъкнали на противника си 6 гола и са им вкарали 14 гола.

Чеджу Юнайтед

Тимът на гостите от Чеджу Юнайтед е 7-ми в класирането с общ сбор от 26 точки, от 8 победи, 2 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 22-28. На чужд терен тимът има 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Чеджу Юнайтед има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Чонбук Хюндай Моторс - Чеджу Юнайтед - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Зелените има постигнати 3 успеха, отбора на Чеджу Юнайтед има записанa една победа, а в една среща двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-2. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Чеджу Юнайтед, играчите на Чонбук Хюндай Моторс имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Чонбук Хюндай Моторс стигна до реми в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен има загуба в последния си мач.

Тимът на гостите има успех в последния си мач в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36