Жалгирис Вилнюс - Шяуляй

А Лига - Литва

20.11.2022 17:55

5 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.38 (среден)

Прогнозата днес е за мача от 36-ия кръг на футболното първенство в А Лига на Литва между футболните отбори на Жалгирис Вилнюс и Шяуляй.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Жалгирис Вилнюс

Футболистите на Жалгирис Вилнюс са първи във временното подреждане с актив от 81 точки, записани след 25 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 34 мача са успели да реализират 78 попадения в противниковата врата и са инкасирали 24 гола в собствената мрежа. Пред собствените си горещи почитатели съставът на Жалгирис Вилнюс има 16 срещи досега, в които е записал 11 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 32-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Жалгирис Вилнюс имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 12 попадения и са допуснали 6 гола от противниковите състави.

Шяуляй

Гостуващият тим на Шяуляй е 7-ми във временното класиране с 47 точки, постигнати след 12 победи, 11 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 срещи е успял да реализира 36 попадения в противниковата врата и е допуснал 32 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 16 срещи, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 14-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Шяуляй има записани 3 победи и 3 загуби, като са записали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 4 попадения от противниковите футболни отбори.

Жалгирис Вилнюс - Шяуляй - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Жалгирис Вилнюс е спечелил 3 победи, състава на Шяуляй е записал една победа, а в 1 двубой двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Шяуляй, Домакините от Жалгирис Вилнюс имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има победа в последната си среща в Литва, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.38