ЖС Кабилие - УСМ Бел-Абес

Национален Шампионат - Алжир

05.03.2020 17:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на ЖС Кабилие и УСМ Бел-Абес от 21-ия кръг на първенството в Национален Шампионат на Алжир. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на УСМ Бел-Абес на.

Факти и данни за днешния сблъсък:

ЖС Кабилие

Играчите на отбора домакин са на 4-то място в класирането с 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 20 срещи имат положителна голова разлика 25-18. На домашна сцена ЖС Кабилие има 10 двубоя досега, в които има 7 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 14 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат играчите на ЖС Кабилие имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

УСМ Бел-Абес

Съставът на гостите от УСМ Бел-Абес се намира на 9-то място в таблицата с общ актив от 26 точки, събрани след 8 победи, 2 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 20 мача е отбелязал 22 гола и е инкасирал 29 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е играл 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 8-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Национален Шампионат футболистите на УСМ Бел-Абес са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 попадения и са инкасирали 10 попадения от противниковите отбори.

ЖС Кабилие - УСМ Бел-Абес - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, ЖС Кабилие има постигнати 3 победи, а състава на УСМ Бел-Абес има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 9-8. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу УСМ Бел-Абес, футболистите на ЖС Кабилие имат 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на ЖС Кабилие допусна загуба в предишния кръг в Алжир, а у дома има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от УСМ Бел-Абес има загуба в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома постигна реми в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40

bet365