ЖС Кабилие - МК Оран

Национален Шампионат - Алжир

18.05.2023 20:00

4 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.57 (среден)

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 24-ия кръг на първенството в Национален Шампионат на Алжир между футболистите на ЖС Кабилие и МК Оран.

Информация за предстоящата среща:

ЖС Кабилие

Домакините се намират на 14-то място в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 мача имат положителна голова разлика 20-19. У дома ЖС Кабилие има 11 срещи досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-10.

В последните си 6 официални мача в Национален Шампионат тимът на ЖС Кабилие е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-2.

МК Оран

Гостуващият тим на МК Оран е 9-ти в таблицата с общ сбор от 30 точки, след 8 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 двубоя е реализирал 19 гола в противниковата врата и е допуснал 21 гола в собствената врата. Далеч от дома съставът е играл 10 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 5 попадения във вратата на своите домакини и е получил 17 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат тимът на МК Оран има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 7 попадения и са допуснали 7 попадения от футболистите на своите съперници.

ЖС Кабилие - МК Оран - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, съставът на ЖС Кабилие е спечелил една победа, тима на МК Оран е постигнал 2 успеха, а в 2 двубоя двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 2-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на МК Оран, футболистите на ЖС Кабилие са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна победа в предишния си двубой в шампионата, а у дома е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на МК Оран има победа в последния си двубой в Алжир, а на чужд терен е с 4 загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.57