Замалек Кайро - Танта

Висша Лига - Египет

22.09.2020 21:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)

През днешният ден ще се разгледам футболната среща между футболните тимове на Замалек Кайро и Танта от 28-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Египет. Кралския клуб приемат на гостуващия футболен отбор на Танта.

Фактите за предстоящата футболна среща:

Замалек Кайро

Кралския клуб са на второ място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 52 точки, събрани след 16 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя имат голова разлика 37-21. Пред собствените си верни почитатели Белите рицари е играл 13 срещи досега, в които е записал 11 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, вкарал е 18 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Замалек Кайро имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали в вратата на своите съперници 8 попадения и са получили 4 гола от противниковите футболни тимове.

Танта

Гостуващият състав на Танта заема 18-то място във временното класиране с 18 точки, натрупани след 2 победи, 12 равенства и 14 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача е реализирал 16 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 44 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 14 мача, в които има 1 победа, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 6-27.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Танта са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 1-13.

Замалек Кайро - Танта - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата отбора, Белите има записани 3 победи, състава на Танта няма нито една победа, а в 2 срещи двата противника са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Танта, играчите на Замалек Кайро са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Замалек Кайро има поражение в последния кръг в Египет, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Отборът на гостите от Танта стигна до равенство в предишния си двубой в Египет, а при визитите си е с 4 поредни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40