Юргорден - Норкьопинг

Алсвенскан Лига - Швеция

08.07.2018 18:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка от 12-ия кръг на текущият сезон в Алсвенскан Лига на Швеция между футболните отбори на Юргорден и Норкьопинг. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Теле-2 Арена своите футболисти срещу Норкьопинг.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Юргорден

Юргорден са на 4-та позиция в таблицата с 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи са отбелязали 19 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 11 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът е играл 5 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8-3.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Юргорден имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 11 гола и са им вкарали 4 попадения.

Норкьопинг

Гостуващият състав на Норкьопинг се намира на трета позиция в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига съставът на Норкьопинг има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали 13 попадения и са им вкарали 7 гола.

Юргорден - Норкьопинг - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Юргорден е постигнал 2 победи, тима на Норкьопинг също има постигнати 2 победи, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 9-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Норкьопинг, играчите на Юргорден нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 4 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на Норкьопинг постигна реми в последния си двубой в Швеция, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33