Юргорден - Атвидаберг

Алсвенскан Лига - Швеция

20.07.2015 20:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

През днешният ден ще се разгледам футболната среща между тимовете на Юргорден и Атвидаберг от поредния кръг на сезона в Алсвенскан Лига на Швеция.

Накратко информацията за днешния двубой:

Юргорден

Домакините от Юргорден са 4-ти във временното подреждане с актив от 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 срещи имат голова разлика 27-15. Като домакин Юргорден е изиграл 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 15-7.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига играчите на Юргорден имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Атвидаберг

Гостуващият състав на Атвидаберг е 16-ти във временното подреждане с актив от 7 точки, от една победа, 4 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 15-27. На чужд терен съставът е играл 7 срещи, в които има 7 поражения, отбелязал е 4 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига съставът на Атвидаберг има в актива си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 10 гола.

Юргорден - Атвидаберг - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, Юргорден е спечелил 2 победи, състава на Атвидаберг също има спечелени 2 победи, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-9. В предишните 2 мача пред своите фенове с Атвидаберг, играчите на Юргорден имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Юргорден е с 2 успеха в първенството на Швеция, а на собствения си терен има успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Атвидаберг е в серия от 2 поредни ремита в Швеция, а при визитите си е в серия от 4 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.25

bet365