Йостерс - Йонкьопинг Содра

Суперетан Лига - Швеция

28.05.2022 16:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Йостерс и Йонкьопинг Содра от 10-ия кръг на настоящето първенство в Швеция в Суперетан Лига.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Йостерс

Играчите на домакините от Йостерс са 5-ти в таблицата с временното подреждане с 16 точки, след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача са отбелязали 15 попадения във вратата на противниците си и са получили 11 гола в своята мрежа. У дома съставът на Йостерс е играл 4 срещи, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални срещи в Суперетан Лига играчите на Йостерс имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 10 попадения и са получили 8 гола от противниковите състави.

Йонкьопинг Содра

Тимът на гостите от Йонкьопинг Содра е 13-ти в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 17-21. Далеч от дома тимът е изиграл 4 мача, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Йонкьопинг Содра са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 12 попадения и са инкасирали 14 попадения от съперниците си.

Йостерс - Йонкьопинг Содра - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата противника, Йостерс има спечеленa 1 победа, а отбора на Йонкьопинг Содра има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 4-11. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу състава на Йонкьопинг Содра, играчите на Йостерс имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Йостерс постигна победа в последния си двубой в шампионата, а у дома допусна поражение в последния си мач.

Отборът на Йонкьопинг Содра допусна загуба в предишния кръг в първенството на Швеция, а при визитите си постигна реми в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.57

bet365