Йорн-Хутен - Арендал

Втора Дивизия - Група 1 - Норвегия

25.06.2022 17:00

8 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.65 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да разгледам футболния сблъсък от 11-ия кръг на сезона от Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между футболистите на Йорн-Хутен и Арендал.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Йорн-Хутен

Играчите на тима домакин са 5-ти във временното класиране с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са успели да отбележат 10 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 10 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Йорн-Хутен има 6 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 9-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йорн-Хутен са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 8 попадения и са инкасирали 7 гола.

Арендал

Гостуващият отбор на Арендал се намира на втора позиция във временното класиране с актив от 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 10 двубоя има положителна голова разлика 21-9. Като гост съставът е играл 5 срещи, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 отборът на Арендал е постигнал 5 победи и една загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 13 гола и са инкасирали 3 попадения от играчите на противниците си.

Йорн-Хутен - Арендал - директни двубои

В последните 2 срещи между двата противника, Йорн-Хутен е спечелил една победа, а отбора на Арендал също има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 5-4. В предишната среща у дома с тима на Арендал, играчите на Йорн-Хутен са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Йорн-Хутен има загуба в последната си среща в първенството, а у дома е с 4 успеха.

Тимът на гостите е с 5 победи в първенството, а при визитите си е в серия от 2 победи.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.65

bet365