Йоребро Сирианска - Карлстад Футбол

Първа Дивизия - Север - Швеция

24.06.2024 20:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Днешната прогноза е за мача между футболните състави на Йоребро Сирианска и Карлстад Футбол от 14-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия - Север на Швеция.

Информация за днешния двубой:

Йоребро Сирианска

Йоребро Сирианска са 7-ми във временното класиране с актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са реализирали 21 попадения в противниковата врата и са допуснали 20 попадения в своята врата. У дома Йоребро Сирианска е изиграл 6 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-8.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Йоребро Сирианска са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Карлстад Футбол

Гостуващият отбор на Карлстад Футбол е 8-ми в класирането с 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 мача е успял да реализира 15 гола и е инкасирал 21 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 6 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Север играчите на Карлстад Футбол са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 7 попадения и са получили 10 попадения от противниковите футболни отбори.

Йоребро Сирианска - Карлстад Футбол - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Йоребро Сирианска няма нито една победа, отбора на Карлстад Футбол е спечелил 4 победи, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 5-14. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Карлстад Футбол, футболистите на Йоребро Сирианска нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Йоребро Сирианска стигна до реми в предишния кръг в Швеция, а при домакинствата си е с 2 последователни победи.

Тимът на гостите от Карлстад Футбол стигна до равенство в предишния си мач в шампионата на Швеция, а като гост има победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50