Йонкьопинг Содра - Онсала

Първа Дивизия - Юг - Швеция

16.06.2024 17:00

Прогноза:1
Коефициент:1.70 (среден)

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните състави на Йонкьопинг Содра и Онсала от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Фактите за предстоящия футболен мач:

Йонкьопинг Содра

Йонкьопинг Содра заемат 15-та позиция в класирането с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 мача са отбелязали 15 гола и са инкасирали 21 попадения в мрежата си. Като домакин тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 1 победа и 5 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг тимът на Йонкьопинг Содра е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 8 гола и са инкасирали 13 гола от противниците си.

Онсала

Съставът на гостите от Онсала е 16-ти във временното подреждане с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 12-24. Далеч от дома съставът има 5 срещи досега, в които е записал едно равенство и 4 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг тимът на Онсала е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали 4 попадения и са инкасирали 8 гола.

Йонкьопинг Содра - Онсала - преки срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Йонкьопинг Содра има победа в последната си среща в първенството на Швеция, а у дома е в серия от 4 поредни поражения.

Отборът на гостите от Онсала има успех в последния кръг в Швеция, а като гост е в серия от 4 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.70