Йерв Гримстад - Кристиансунд

Първа Дивизия - Норвегия

21.05.2023 18:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Йерв Гримстад и Кристиансунд от 9-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Норвегия.

Информация за днешния двубой:

Йерв Гримстад

Играчите на домакините са на 12-то място в класирането с актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 срещи са отбелязали 11 попадения и са допуснали 13 попадения в собствената врата. Пред собствените си почитатели съставът има 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Йерв Гримстад са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Кристиансунд

Съставът на гостите от Кристиансунд заема втора позиция в таблицата с временното класиране с 16 точки, записани след 5 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 8 мача има положителна голова разлика 14-11. При гостуванията си тимът е изиграл 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и една загуба, реализирал е 4 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кристиансунд са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 14-6.

Йерв Гримстад - Кристиансунд - преки мачове

В последните 4 сблъсъка между двата тима, Йерв Гримстад няма записана нито 1 победа, отбора на Кристиансунд има записани 2 успеха, а в 2 мача двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 2-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион Левермур с Кристиансунд, Домакините от Йерв Гримстад нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Йерв Гримстад е с 2 поредни равенствa в първенството на Норвегия, а у дома стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на Кристиансунд постигна победа в последния кръг в Норвегия, а при визитите си стигна до равенство в предишния си мач.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36