Йънг Утрехт - ФК Ос

Ерсте Дивизи - Холандия

21.08.2017 21:00

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния двубой от 2-ия кръг на футболния сезон в Холандия в Ерсте Дивизи между футболистите на Йънг Утрехт и ФК Ос. Йънг Утрехт посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на ФК Ос.

Фактите за днешния футболен сблъсък:

Йънг Утрехт

Йънг Утрехт са 17-ти в класирането с 0 точки от началото на новия сезон, като имат голова разлика 0-0. На домашна сцена отборът все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал във вратата на гостуващите тимове и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи играчите на Йънг Утрехт имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 12 гола и са инкасирали 8 гола от играчите на своите съперници.

ФК Ос

Отборът на гостите от ФК Ос е 17-ти в класирането без записана точка, от старта на новия шампионат, като има голова разлика 0-0. При визитите си отборът все още няма изиграна среща до момента, като все още не се е разписал във вратата на своите домакини и все още не е допуснал нито един гол в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на ФК Ос са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 попадения и са допуснали 11 гола от противниковите тимове.

Йънг Утрехт - ФК Ос - преки двубои

В предишните 2 сблъсъка между двата противника, Йънг Утрехт има записанa една победа, а отбора на ФК Ос също е записал 1 победа, при общо голово съотношение 4-5. В предишната среща пред своите почитатели с състава на ФК Ос, играчите на Йънг Утрехт имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни успеха в Холандия, а на своя стадион постигна успех в предишния си мач.

Отборът на ФК Ос постигна успех в предишния си мач в първенството на Холандия, а при визитите си е с 4 поредни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365