Йънг ПСВ - МВВ Маастрихт

Ерсте Дивизи - Холандия

26.08.2019 21:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.72 (среден)
bet365

Днес ще се играе срещата между футболните отбори на Йънг ПСВ и МВВ Маастрихт от 3-ия кръг на шампионата в Ерсте Дивизи на Холандия. Футболистите на Йънг ПСВ излизат срещу футболистите на МВВ Маастрихт на домашния си стадион Филипс стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Йънг ПСВ

Йънг ПСВ заемат 12-та позиция в таблицата с временното подреждане само с 1 точка, след 1 равенство и една загуба от започването на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 2 мача имат отрицателна голова разлика 4-5. Като домакин Йънг ПСВ е играл 1 мач до момента, в който е записал 1 равенство, отбелязал е 2 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи съставът на Йънг ПСВ има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

МВВ Маастрихт

Отборът на гостите от МВВ Маастрихт е 19-ти в таблицата с 0 точки след 2 последователни поражения от старта на новия сезон, като в изиграните 2 мача има отрицателна голова разлика 2-6. Навън тимът е играл един мач досега, в който е записал една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на МВВ Маастрихт е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали 8 попадения и са допуснали 13 гола.

Йънг ПСВ - МВВ Маастрихт - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата противника, Йънг ПСВ е записал 1 победа, отбора на МВВ Маастрихт няма спечелена нито 1 победа, а 4 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи у дома срещу MVV, играчите на Йънг ПСВ са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има поражение в предишния кръг в Холандия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от МВВ Маастрихт е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а далеч от дома е с 2 загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.72

bet365