Вюрцбургер Кикерс - Айнтрахт Брауншвайг

Трета Лига - Германия

30.11.2021 20:00

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.30 (среден)

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата между футболистите на Вюрцбургер Кикерс и Айнтрахт Брауншвайг от 18-ия кръг на текущото първенство в Германия в турнира Трета Лига.

Факти и данни за днешния двубой:

Вюрцбургер Кикерс

Вюрцбургер Кикерс заемат 19-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 12-21. Като домакин тимът има 7 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига отборът на Вюрцбургер Кикерс е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Айнтрахт Брауншвайг

Съставът на гостите от Айнтрахт Брауншвайг е 7-ми в таблицата с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 срещи е отбелязал 26 гола в противниковата врата и е инкасирал 18 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Айнтрахт Брауншвайг е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 13-8.

Вюрцбургер Кикерс - Айнтрахт Брауншвайг - преки мачове

В последните 4 играни срещи между двата отбора, тимът на Вюрцбургер Кикерс е постигнал една победа, отбора на Айнтрахт Брауншвайг също е спечелил една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 8-9. В предишните 2 срещи на своя терен Флаераларм Арена срещу състава на Айнтрахт Брауншвайг, играчите на Вюрцбургер Кикерс са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Вюрцбургер Кикерс допусна неуспех в последния кръг в шампионата, а у дома има поражение в предишния си мач.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния кръг в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.30