Войводина - Борац Чачак

Суперлига - Сърбия

29.11.2017 18:00

Прогноза:1
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на футболното първенство в Сърбия в Суперлига между съставите на Войводина и Борац Чачак.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Войводина

Футболистите на домакините заемат 5-то място в таблицата с общ сбор от 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи са вкарали 21 гола и са получили 14 попадения в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици Старата Дама има 9 срещи досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Старата Дама са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

Борац Чачак

Отборът на гостите от Борац Чачак заема 16-та позиция в таблицата с временното класиране с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи е вкарал 13 гола в противниковата врата и е инкасирал 31 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е изиграл 9 срещи досега, в които има 9 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 18 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Борац Чачак имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Войводина - Борац Чачак - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, отборът на Войводина е спечелил 3 успеха, отбора на Борац Чачак има записанa една победа, а в 1 среща двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Борац Чачак, футболистите на Войводина имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Войводина допусна загуба в последния си двубой в Сърбия, а на собствения си терен е с 2 последователни ремита.

Съставът на гостите стигна до реми в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 4 поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.36

bet365