Волфсбергер - Адмира Вакер Мьодлинг

Бундеслига - Австрия

19.08.2017 19:30

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.42 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния двубой между съставите на Волфсбергер и Адмира Вакер Мьодлинг от 5-ия кръг на текущият футболен сезон в Австрия в Бундеслига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Адмира Вакер Мьодлинг на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Волфсбергер

Волфсбергер заемат 9-то място във временното класиране с общ сбор от 3 точки, след една победа и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя са вкарали 2 попадения в противниковата врата и са допуснали 5 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Волфсбергер е играл 2 мача досега, в които има 1 победа и 1 загуба, реализирал е само едно попадение в мрежата на противниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига тимът на Волфсбергер е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Адмира Вакер Мьодлинг

Тимът на гостите от Адмира Вакер Мьодлинг е 4-ти в таблицата с временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 4 двубоя има отрицателна голова разлика 8-10. При визитите си съставът е играл 2 двубоя досега, в които има 2 последователни загуби, при обща голова разлика 1-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Адмира Вакер Мьодлинг има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 18 гола.

Волфсбергер - Адмира Вакер Мьодлинг - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Волфсбергер е спечелил една победа, отбора на Адмира Вакер Мьодлинг е спечелил 3 победи, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 10-10. В последните 2 двубоя у дома срещу отбора на Адмира Вакер Мьодлинг, Домакините от Волфсбергер имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има поражение в последния си мач в първенството, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Адмира Вакер Мьодлинг постигна победа в последния си двубой в Австрия, а като гост е в серия от 4 поредни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.42

bet365