Висла Плоцк - Видзев Лодз

Екстракласа - Полша

13.03.2023 20:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)

Прогнозата днес е за мача между футболните състави на Висла Плоцк и Видзев Лодз от 25-ия кръг на първенството в Екстракласа на Полша.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Висла Плоцк

Играчите на тима домакин са 9-ти във временното класиране с 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача са вкарали 31 попадения в противниковата врата и са инкасирали 30 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си предани фенове отборът на Висла Плоцк е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 16-8.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Висла Плоцк е записал една победа и 5 загуби, като са вмъкнали на противника си 2 гола и са им вкарали 6 попадения.

Видзев Лодз

Гостуващият тим на Видзев Лодз е 5-ти в таблицата с 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 мача е успял да вкара 29 попадения и е получил 25 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 11 срещи, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 12 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Видзев Лодз има в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Висла Плоцк - Видзев Лодз - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Висла Плоцк е спечелил една победа, състава на Видзев Лодз има постигнати 2 успеха, а в 2 мача двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Видзев Лодз, футболистите на Висла Плоцк имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишния си мач в шампионата на Полша, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Съставът на Видзев Лодз допусна загуба в предишния си двубой в Полша, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40