Висла Плоцк - Варта Познан

Екстракласа - Полша

08.03.2023 19:45

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.44 (среден)

През днешният ден мисля да дам прогноза за мача между Висла Плоцк и Варта Познан от 24-ия кръг на футболното първенство в Екстракласа на Полша.

Информация за днешния футболен двубой:

Висла Плоцк

Висла Плоцк са 12-ти във временното подреждане с общ актив от 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са отбелязали 30 гола в противниковата врата и са получили 30 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици съставът на Висла Плоцк е изиграл 10 мача, в които има 6 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа тимът на Висла Плоцк е постигнал една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 6 гола.

Варта Познан

Тимът на гостите от Варта Познан се намира на 7-мо място в таблицата с общ сбор от 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 28-22. Далеч от дома отборът е изиграл 11 мача досега, в които е записал 7 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 15-8.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Варта Познан има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Висла Плоцк - Варта Познан - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Висла Плоцк има спечелени 2 успеха, а отбора на Варта Познан е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 7-9. В последните 2 срещи у дома срещу Варта Познан, играчите на Висла Плоцк нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Висла Плоцк е в серия от 5 загуби в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 2 загуби.

Тимът на гостите от Варта Познан е в серия от 2 поредни успеха в Полша, а като гост постигна победа в предишната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.44