Винтертур - Цюрих

Суперлига - Швейцария

25.05.2023 21:30

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните отбори на Винтертур и Цюрих от поредния кръг на настоящето първенство в Швейцария - Суперлига.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Винтертур

Винтертур се намират на 9-та позиция във временното класиране с 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 18 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 34 мача са вкарали 31 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 62 попадения в своята мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици съставът на Винтертур е играл 17 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 8 загуби, вкарал е 15 гола във вратата на съперниците си и е получил 30 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на FCW са записали 1 победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 5 гола и са допуснали 12 попадения от противниковите футболни тимове.

Цюрих

Гостуващият тим на Цюрих е 8-ми в класирането със събрани 41 точки, от 9 победи, 14 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните 34 двубоя има голова разлика 37-52. Навън тимът е играл 17 мача досега, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 7 загуби, вкарал е 16 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 29 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига отборът на Цюрих е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в мрежата на своите съперници 8 попадения и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни тимове.

Винтертур - Цюрих - преки срещи

В предишните 3 изиграни срещи между двата противника, Винтертур не е постигнал нито 1 победа, отбора на Цюрих също не е спечелил нито 1 победа, а в 3 двубоя двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 2-2. В последната среща у дома с тима на Цюрих, играчите на Винтертур нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Винтертур е с 2 загуби в Швейцария, а у дома е в серия от 4 загуби.

Съставът на Цюрих има победа в предишния си двубой в първенството на Швейцария, а на чужд терен постигна реми в предишния си двубой.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40