Винтертур - Аарау

Чалъндж Лига - Швейцария

07.08.2017 21:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща от 4-ия кръг на настоящето футболно първенство в Чалъндж Лига на Швейцария между футболните тимове на Винтертур и Аарау. Играчите на Винтертур излизат срещу противниковия футболен отбор на Аарау на своя терен.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Винтертур

Винтертур са на 10-та позиция във временното подреждане без нито една точка, след 2 последователни поражения от началото на новия сезон, като в изиграните общо 2 мача са вкарали 2 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 6 попадения в мрежата си. У дома Винтертур е играл един двубой досега, в който има една загуба, отбелязал е едно попадение в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чалъндж Лига футболистите на Винтертур имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

Аарау

Гостуващият състав на Аарау заема 8-ма позиция в таблицата с една точка, след едно равенство и една загуба от началото на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 2 мача има отрицателна голова разлика 3-4. Като гост съставът има 1 двубой досега, в който има 1 загуба, отбелязал е само един гол във вратата на приемащите го тимове и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Аарау имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 7 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни състави.

Винтертур - Аарау - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Винтертур е спечелил 2 успеха, отбора на Аарау също е спечелил 2 победи, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 мача у дома срещу Аарау, футболистите на Винтертур са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Винтертур е с 2 последователни поражения в шампионата, а у дома допусна поражение в последния си двубой.

Тимът на Аарау постигна равенство в последния кръг в първенството на Швейцария, а като гост е с 4 поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365