Винер Нойщат - Хартберг

Ерсте Лига - Австрия

02.03.2018 21:30

отложен

Прогноза:1X
Коефициент:1.39 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за мача между футболните тимове на Винер Нойщат и Хартберг от 22-ия кръг на настоящето футболно първенство в Ерсте Лига на Австрия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Хартберг на Винер Нойщат.

Информация за предстоящата среща:

Винер Нойщат

Домакините са 3-ти в таблицата с актив от 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 21 мача са успели да реализират 34 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 23 попадения в мрежата си. На домашна сцена Винер Нойщат е изиграл 10 срещи, в които има 6 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 21 гола в противниковата врата и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига отборът на Винер Нойщат е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 10 гола и са получили 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Хартберг

Тимът на гостите от Хартберг е 5-ти във временното подреждане с актив от 35 точки, натрупани след 10 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 21 мача е реализирал 33 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 23 попадения във вратата си. На чужд терен тимът е изиграл 10 срещи досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на своите домакини и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Хартберг са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

Винер Нойщат - Хартберг - директни мачове

В последните 2 играни сблъсъка между двата тима, Винер Нойщат е постигнал 2 успеха, а тима на Хартберг не е спечелил нито 1 победа, при общо голово съотношение 2-0. В предишната среща на своя стадион Винер Нойщат с Хартберг, футболистите на Винер Нойщат са записали 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение в предишния кръг в шампионата, а у дома постигна успех в последния си двубой.

Тимът на Хартберг е в серия от 2 загуби в първенството, а при визитите си е с 3 последователни победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.39

bet365