Викингит Хелзинки - МП Микели

Каконен Група А - Финландия

16.06.2018 18:30

2 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 9-ия кръг на сезона в Каконен Група А на Финландия между футболистите на Викингит Хелзинки и МП Микели.

Фактите за предстоящия сблъсък:

Викингит Хелзинки

Футболистите на отбора домакин са трети в таблицата с временното класиране с общ актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 22-12. Като домакин Викингит Хелзинки е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и една загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Викингит Хелзинки има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 19-8.

МП Микели

Гостуващият състав на МП Микели е 7-ми в класирането с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя е отбелязал 10 гола и е позволил да му вкарат 8 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 4-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група А футболистите на МП Микели са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са допуснали 6 попадения.

Викингит Хелзинки - МП Микели - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Викингит Хелзинки има поражение в последния си двубой в Финландия, а у дома е с 2 успеха.

Отборът на гостите от МП Микели има успех в предишния кръг в Финландия, а далеч от дома стигна до равенство в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.61

bet365