Викинг Ставангер - Стрьомгодсет

Елитсериен - Норвегия

12.05.2022 20:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.45 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Викинг Ставангер и Стрьомгодсет от поредния кръг на футболния шампионат в Норвегия в Елитсериен.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Викинг Ставангер

Играчите на Викинг Ставангер заемат първа позиция в класирането с 15 точки, след 5 победи и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 6 срещи са отбелязали 14 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 6 гола в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Викинг Ставангер е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 3 успеха, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Елитсериен отборът на Викинг Ставангер е записал 5 победи и една загуба, като са разписали 14 попадения и са допуснали 6 гола.

Стрьомгодсет

Съставът на гостите от Стрьомгодсет е на 13-та позиция във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 5 мача има отрицателна голова разлика 5-9. На чужд терен съставът има 2 мача до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 1-1.

В предишните си 6 официални мача в Елитсериен футболистите на Стрьомгодсет са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-11.

Викинг Ставангер - Стрьомгодсет - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, Тъмносините е спечелил 3 победи, отбора на Стрьомгодсет няма записана нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 10-3. В последните 2 двубоя на своя терен Викинг срещу Стрьомгодсет, играчите на Викинг Ставангер нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Викинг Ставангер е с 3 успеха в първенството, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.45

bet365