Видад Казабланка - Юсуфиа Берешид

Първа Дивизия - Мароко

22.11.2018 16:30

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Като днешна прогноза мисля да анализирам футболния сблъсък от 9-ия кръг на текущият футболен сезон в Първа Дивизия на Мароко между футболните състави на Видад Казабланка и Юсуфиа Берешид.

Информация за днешния футболен двубой:

Видад Казабланка

Футболистите на отбора домакин са на 16-та позиция във временното класиране с 3 точки, след една победа и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 3 срещи имат голова разлика 4-4. Пред своите предани фенове тимът на Видад Казабланка има един мач до момента, в който има 1 победа, отбелязал е 2 гола в мрежата на съперниците си и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Видад Казабланка има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

Юсуфиа Берешид

Гостуващият отбор на Юсуфиа Берешид е 3-ти в класирането със събрани 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 6 срещи е вкарал 5 гола и е инкасирал 3 гола във вратата си. Далеч от дома тимът има 3 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 2-3.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Юсуфиа Берешид имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали 5 попадения и са допуснали 3 попадения.

Видад Казабланка - Юсуфиа Берешид - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последната си среща в Мароко, а на своя стадион е в серия от 4 поредни успеха.

Отборът на гостите е в серия от 2 победи в Мароко, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.50

bet365