Виборг - Силкеборг

Група за Промоция - Дания

12.05.2021 20:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)

През днешният ден ще се състои срещата от 7-ия кръг на футболния сезон в Дания в турнира Група за Промоция между футболистите на Виборг и Силкеборг. Треньора на домакините извежда на Виборг своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Силкеборг.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Виборг

Играчите на отбора домакин са лидери във временното подреждане с общ актив от 66 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са отбелязали 12 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в своята врата. У дома съставът на Виборг е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 8-4.

В предишните си 6 официални срещи в Група за Промоция отборът на Виборг има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 12 гола и са получили 7 гола от футболистите на съперниците си.

Силкеборг

Тимът на гостите от Силкеборг е втори в класирането с актив от 65 точки, след 5 победи и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните 6 мача е вкарал 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 1 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е играл 3 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, реализирал е 5 гола в мрежата на своите домакини и е получил само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Група за Промоция играчите на Силкеборг имат в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-1.

Виборг - Силкеборг - директни срещи

В предишната среща между двата състава, Виборг няма записана нито една победа, а Силкеборг е постигнал 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в последния си двубой в първенството на Дания, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на гостите от Силкеборг е с 4 последователни победи в шампионата, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44