Виборг - Брьондби

Суперлига - Дания

18.09.2022 17:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Днес ще се разгледам сблъсъка от 10-ия кръг на футболното първенство в Дания в Суперлига между тимовете на Виборг и Брьондби.

Информация за предстоящия двубой:

Виборг

Домакините от Виборг са на трето място в класирането с 18 точки, след 6 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 9 срещи са отбелязали 15 попадения в мрежата на противниците си и са получили 11 гола в собствената мрежа. У дома Виборг е играл 5 срещи до момента, в които е записал 5 последователни успеха, при обща голова разлика 12-5.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Виборг има в актива си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Брьондби

Гостуващият отбор на Брьондби е 9-ти в класирането със събрани 10 точки, от 3 победи, едно равенство и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 мача има голова разлика 10-15. При гостуванията си отборът има 4 двубоя до момента, в които има една победа и 3 загуби, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 8 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на Момчетата от западните покрайнини имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Виборг - Брьондби - преки мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Виборг има спечелени 2 победи, отбора на Брьондби също е спечелил 2 победи, а в 1 двубой двата съперника са завършили без победител, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Брьондби, играчите на Виборг нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Виборг е в серия от 3 последователни успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите от Брьондби стигна до равенство в предишния си мач в първенството на Дания, а далеч от дома има победа в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36