Верея Стара Загора - Витоша Бистрица

Първа ПФЛ - България

10.12.2017 15:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.28 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Първа ПФЛ на България между отборите на Верея Стара Загора и Витоша Бистрица.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Верея Стара Загора

Верея Стара Загора са 5-ти в таблицата с 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 20-20. Пред собствените си фенове отборът на Верея Стара Загора има 9 срещи до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа ПФЛ съставът на Верея Стара Загора е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Витоша Бистрица

Гостуващият състав на Витоша Бистрица е 14-ти в класирането с 4 точки, след 4 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 19 двубоя има голова разлика 9-43. Като гост съставът е играл 9 мача до момента, в които има 9 последователни поражения, при голова разлика 2-25.

В предишните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ играчите на Витоша Бистрица са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са реализирали 2 попадения и са допуснали 10 попадения.

Верея Стара Загора - Витоша Бистрица - преки двубои

В предишният сблъсък между двата съперника, Верея Стара Загора има спечеленa една победа, а състава на Витоша Бистрица няма записана нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Верея Стара Загора стигна до равенство в предишния си мач в шампионата, а у дома е в серия от 2 победи.

Отборът на гостите има неуспех в последния си двубой в България, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.28

bet365