Венеция - Рома

Серия А - Италия

07.11.2021 13:30

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.53 (среден)

Днешната прогноза е за мача от 12-ия кръг на сезона в Серия А на Италия между футболните отбори на Венеция и Рома.

Информация за днешния футболен мач:

Венеция

Венеция са 16-ти в класирането със събрани 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя са реализирали 8 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 17 попадения в собствената врата. Като домакин съставът на Венеция е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 4 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 5 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Венеция имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 7 попадения от футболистите на своите противници.

Рома

Гостуващият състав на Рома е 4-ти в класирането с 19 точки, записани след 6 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е успял да вкара 19 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си. Навън тимът е изиграл 5 срещи досега, в които има 2 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10-8.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Рома са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-7.

Венеция - Рома - директни срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Венеция записа реми в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Рома допусна неуспех в последния кръг в Италия, а като гост има победа в предишната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.53