Вегалта Сендай - Санфрече Хирошима

Джей Лига Дивизия 1 - Япония

17.07.2013 13:00

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.42 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на текущият шампионат в Япония в турнира Джей Лига Дивизия 1 между отборите на Вегалта Сендай и Санфрече Хирошима.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Вегалта Сендай

Домакините са 10-ти във временното класиране с 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 18-18. На домашна сцена съставът на Вегалта Сендай има 8 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата мрежа и е получил 7 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Вегалта Сендай е записал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 4 гола.

Санфрече Хирошима

Гостуващият тим на Санфрече Хирошима заема второ място в класирането с 33 точки, събрани след 10 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 мача е успял да вкара 28 гола в противниковата врата и е инкасирал 12 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 7 срещи досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Санф има записани 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Вегалта Сендай - Санфрече Хирошима - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Вегалта Сендай няма спечелена нито 1 победа, състава на Санфрече Хирошима има постигнати 2 успеха, а 3 мача са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Санфре, играчите на Вегалта Сендай нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Вегалта Сендай постигна равенство в последния кръг в Япония, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Отборът на гостите е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Япония, а далеч от дома е в серия от 2 победи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.42

bet365