Вастерло - Уайт Стар Волюв

Втора Дивизия - Белгия

05.01.2013 21:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Вастерло и Уайт Стар Волюв от 19-ия кръг на сезона в Белгия в турнира Втора Дивизия.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Вастерло

Домакините от Вастерло са 4-ти в класирането с 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя са успели да отбележат 25 гола във вратата на противниците си и са допуснали 17 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е играл 8 двубоя, в които е записал 3 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 12-9.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Вастерло има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 9 попадения и са допуснали 5 попадения от футболистите на съперниците си.

Уайт Стар Волюв

Съставът на гостите от Уайт Стар Волюв заема втора позиция във временното класиране с актив от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи има голова разлика 28-16. Далеч от дома съставът е изиграл 8 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия тимът на Уайт Стар Волюв е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Вастерло - Уайт Стар Волюв - директни срещи

В предишният мач между двата противника, Вастерло няма спечелена нито една победа, отбора на Уайт Стар Волюв също няма записана нито една победа, а в 1 среща двата противника са стигнали до подялба на точките.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Вастерло допусна неуспех в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Тимът на Уайт Стар Волюв е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.50

bet365