Варзин - Кова Да Пиедаде

Сегунда Лига - Португалия

09.01.2019 19:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)
bet365

За днешна прогноза ще обърна внимание на срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Сегунда Лига на Португалия между Варзин и Кова Да Пиедаде. Играчите на Варзин излизат срещу гостуващите футболисти на Кова Да Пиедаде на Ещадио до Варзин.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Варзин

Играчите на домакините са 9-ти в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 срещи са реализирали 15 гола и са позволили да им отбележат 17 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът има 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 10 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Варзин са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 5 попадения и са инкасирали 7 попадения от противниковите състави.

Кова Да Пиедаде

Отборът на гостите от Кова Да Пиедаде се намира на 13-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има голова разлика 10-20. Като гост отборът е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Кова Да Пиедаде е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-8.

Варзин - Кова Да Пиедаде - директни двубои

В предишните 4 играни мача между двата състава, тимът на Варзин е записал 1 победа, отбора на Кова Да Пиедаде също има записанa 1 победа, а в 2 срещи двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Кова Да Пиедаде, Домакините от Варзин са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините записа реми в последния си мач в шампионата на Португалия, а у дома има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 загуби в Португалия, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00

bet365