Вади Дегла - Ел Дахлея Кайро

Висша Лига - Египет

29.06.2017 17:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

Днес ще се спра на сблъсъка от 33-ия кръг на текущото първенство в Висша Лига на Египет между футболните състави на Вади Дегла и Ел Дахлея Кайро. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Ел Дахлея Кайро.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Вади Дегла

Вади Дегла заемат 12-то място в таблицата с временното класиране с актив от 38 точки, постигнати след 9 победи, 11 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 мача са реализирали 34 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 34 гола във вратата си. На домашна сцена Вади Дегла е изиграл 16 срещи, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 18 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Вади Дегла е записал 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вмъкнали на противника си 2 гола и са им вкарали 5 гола.

Ел Дахлея Кайро

Отборът на гостите от Ел Дахлея Кайро е 17-ти във временното класиране с 25 точки, от 5 победи, 10 равенства и 17 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 32 срещи е вкарал 28 гола и е допуснал 51 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е играл 16 срещи досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 9 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат 28 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Ел Дахлея Кайро има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-11.

Вади Дегла - Ел Дахлея Кайро - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Вади Дегла има записани 2 победи, отбора на Ел Дахлея Кайро е записал една победа, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 мача на своя терен с отбора на Ел Дахлея Кайро, футболистите на Вади Дегла имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините записа реми в последната си среща в шампионата, а на своя стадион записа реми в последната си среща.

Съставът на Ел Дахлея Кайро постигна реми в последния кръг в първенството на Египет, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365