Ваалвийк - ТОП Ос

Ерсте Дивизи - Холандия

12.10.2018 21:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на срещата между футболните отбори на Ваалвийк и ТОП Ос от 9-ия кръг на настоящето футболно първенство в Холандия в турнира Ерсте Дивизи. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на ТОП Ос.

Накратко малко факти и статистика за днешния сблъсък:

Ваалвийк

Футболистите на домакините са 14-ти в класирането със събрани 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 7-11. Пред своите предани почитатели отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 3 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 4 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Ваалвийк е постигнал 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 3-9.

ТОП Ос

Съставът на гостите от ТОП Ос е 7-ми в класирането с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача е реализирал 11 попадения и е инкасирал 7 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 4-2.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на ТОП Ос са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Ваалвийк - ТОП Ос - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Ваалвийк е постигнал 4 успеха, а отбора на ТОП Ос има записанa 1 победа, при обща голова разлика 14-8. В предишните 2 срещи на своя терен Мандемейкърс стадион срещу ТОП, футболистите на Ваалвийк са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в първенството на Холандия, а при домакинствата си записа реми в последната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си двубой в първенството на Холандия, а при визитите си има загуба в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365