ВПС Вааса - ФК Лахти

Вейкауслига - Финландия

14.08.2017 18:30

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.62 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните състави на ВПС Вааса и ФК Лахти от 22-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Финландия в турнира Вейкауслига.

Накратко информацията за днешния двубой:

ВПС Вааса

Играчите на отбора домакин са 4-ти в класирането с 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 мача са отбелязали 29 попадения във вратата на съперниците си и са получили 28 гола в мрежата си. На домашна сцена Вепсу е изиграл 10 двубоя, в които има 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига съставът на Вепси има записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

ФК Лахти

Тимът на гостите от ФК Лахти заема втора позиция във временното класиране с общ актив от 35 точки, след 8 победи, 11 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя е отбелязал 28 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 10 мача досега, в които има 3 победи, 6 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-8.

В последните си 6 официални срещи в Вейкауслига тимът на Черните безделници има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

ВПС Вааса - ФК Лахти - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, съставът на ВПС Вааса има спечелени 2 успеха, отбора на ФК Лахти също има записани 2 победи, а един двубой е завършил наравно, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 двубоя пред своите фенове с ФК Лахти, Домакините от ВПС Вааса са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последната си среща в Финландия, а на собствения си стадион е с 2 поредни ремита.

Отборът на гостите от ФК Лахти има победа в предишната си среща в Финландия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.62

bet365